Historie

.

Nuvama is voortgekomen uit twee verschillende food productiebedrijven opgericht in het begin van dit millennium. Waarbij commerciële productie en het maatschappelijk verantwoord ondernemen naadloos is samengebracht. Door deze gecombineerde ervaring van ruim 30 jaar kon Nuvama snel uit de startblokken komen. De verschillende disciplines van beide bedrijven maken Nuvama tot een modern, innovatief en verantwoord bedrijf.

Dit heeft geleid tot een allround productontwikkeling en productiehuis op het gebied van gezonde voeding, dieet- en sportvoeding, voedingssupplementen, maar ook noten- en zuidvruchten, chocolade en petfood. Uiteraard zijn al deze disciplines van elkaar gescheiden d.m.v. verschillende productie locaties.

Nuvama onderscheid zich door product innovatie het volgen en inspelen op markt trends. Daarnaast biedt Nuvama een uiterst breed pakket aan producten en (duurzame) verpakkingsmaterialen.
Gaandeweg hebben wij naast het produceren in loop der jaren een sterke band met toeleveranciers opgebouwd en kennis vergaard.

Wij hebben voor de grootste sportvoedingsmerken en retailers in en buiten Europa producten ontwikkeld en geproduceerd. Het aanbieden van innovatieve producten in combinatie met private labels is niet onopgemerkt gebleven bij; gerespecteerde B2B organisaties, retailers, influencers en online aanbieders in verschillende continenten.

Ons succes zit in het promoten van het hoogwaardige kwalitatieve Europese product, dat 100% het Made In Holland label draagt. Nuvama heeft voor u de gedroomde contacten, de beste ingrediënten en begeleidende service, waar u blij van wordt.
Naast dit succes blijven wij ons verantwoordelijk voelen voor de toekomstige generatie en aan onze kwetsbare planet.

Nuvama is een purpose driven company die een hoger doel nastreeft voor een betere wereld en hierin actie onderneemt. Elk bedrijf en individu kan een earthkeeper zijn, door op eigen schaal zijn verantwoordelijkheid te nemen. Hoe groot of klein deze stappen ook mogen zijn. Onze klanten maken samen met ons bewuste keuzes in het reduceren van plastic, slimme verpakkingsmaterialen (duurzame product), het reduceren van CO² uitstoot, gezonder product maken, informeren over alternatieve en plantaardige eiwitbronnen kortom; sustainable branding introduceren.

Nuvama laat zien dat door het ontwikkelen van duurzame top producten er nog steeds een realistische, scherpe prijs en kwaliteitsverhouding is. Niets is beter om samen bewuste keuzes te maken voor een leefbare toekomst. #earthkeeper #safetheplanet

nuvama has the experience and

we make it work!

Contact Us

Nuvama B.V.

Nagelpoelweg 5

7333 NZ Apeldoorn
Netherlands

info@nuvama.nl