Productassortiment

innovatie en klassiek

Producten en diensten

Wij creëren impact met Custom Made concepten in Private en Fancy Labels, waarmee u direct de markt op kan!

Uitspraak nuvama: “Door hetzelfde te doen als anderen…., daar win je geen prijzen mee”.

Vandaar dat Nuvama speciaal voor u een 360 graden concept heeft ontwikkeld.

  • Wij zijn rechtstreeks in contact met de bron van alle basis grondstoffen.
  • Wij hebben een innovatief team met eigen productontwikkelaars en foodtechnologen.
  • Wij verzorgen de verpakkingen en reclame-uitingen met onze designers.
  • Wij verzorgen het productieproces en hanteren een vast aanspreekpunt.
  • Wij kunnen uw product vanuit de sales direct aanbieden in het distributie en verkoopkanaal.

Verpakkingsvormen

9

Pouches

9

Tabletten

9

Capsules

9

Blister

9

Blikken

9

Potten

9

Doypacks

Gezondheids – lifestyle producten

Volgens experts is de impact van voeding op je levensstijl zo’n 80%, terwijl dit met bewegen 20% is. Geef je gezondheid een boost door naast het sporten goed op te letten wat je eet. Als je deze 2 zaken bewust beleefd en combineert creëer je de basis van een gezonde lifestyle. Nuvama biedt verschillende variaties aan in lifestyle en gezondheidsproducten voor de B2B en Retail.

Sportvoeding

Nuvama heeft sinds het millennium ervaring in de mainstream fitness, professionele en amateur sportvoeding. Nuvama heeft veel ontwikkelt en blijft de markt voorzien van innovatieve producten op sportgebied. Onze producten liggen in de welbekende Retail, webshops en worden onder private label door erkende partijen uitgebracht. Poeders/dranken/maaltijden/
supplementen/work outs, you name it.

nuvama product icon beauty

Beauty en reform producten

Nuvama heeft een breed netwerk, waarbij de Retail en B2B organisaties ook kunnen voorzien van schoonheid supplementen, vitaminen en beauty producten, waarbij natuurlijke ingrediënten de basis zijn.

Dieet producten

Nuvama heeft hoogwaardig, compleet en uitgebalanceerde dieet producten, om te corrigeren, gewicht te verliezen of juist gewicht te beheersen. Hierin hebben wij succes-producten ontwikkelt.

Gaming producten

Gaming is niet meer weg te denken als vrije tijdsbesteding en in competitie verband. Onze ontwikkelaars hebben de traditionele cafeïne producten, maar ook plantaardige producten met een hoge focus waarde ontwikkeld. Daarnaast zijn er innovatieve alternatieven dieet snacks en maaltijden voortgebracht.

Zuivel producten

Nederland is een traditioneel zuivelland en Nuvama heeft grip op de beste Europese ingrediënten en faciliteiten. Wij zijn dan ook trots op onze 100% Made in Holland producten die wereldwijd afgenomen worden.

Plantaardige producten

Er is een groeiende vraag naar plantaardige producten, alternatieve eiwitten uit bijv. peulvruchten of granen. Een plantaardig voedingspatroon heeft niet alleen een positieve invloed op je gezondheid, maar ook op het milieu! 

Bio producten

Nuvama gaat voor gezonde en lekkere biologische voeding die voor iedereen toegankelijk wordt gemaakt. Wij zetten trends om in producten en gaan voor transparante ingrediënten die gezond en lekker zijn.

Vegan producten

Nuvama heeft smaakvolle en effectieve vegetarische en veganistische oplossingen die aansluiten bij de wensen van bewuste consument. Sinds het najaar 2020 is er veel tijd gestoken in innovatieve variaties op het gebied van Vegan en hybride Vegan, dit betaald zich uit in smaakvolle en goed eetbare en/of drinkbare producten.

Halal

Halal is Arabisch voor toegestaan. Halal voedsel is voedsel dat voldoet aan de islamitische wet. Verwerkt, gemaakt, geproduceerd en/of opgeslagen volgens de islamitische wet. Wij zijn voldaan op het feit dat de productiefaciliteit Halal gecertificeerd is.

Kosher

Kosher voedsel is voedsel of drank dat volgens de joodse dieetwetten gegeten mag worden. De wetten zijn ook streng over de manier waarop je voedsel bereidt, verwerkt en inspecteert als je het kosjer wilt noemen. Nuvama kan zich confirmeren aan deze eisen.

Wij hebben voor u de gedroomde contacten

in het gehele traject tot aan de consument.
U gaat hier als klant natuurlijk direct van meeprofiteren.

Onze ervaring – uw succes

Team Nuvama heeft unieke professionals met veel ervaring. Onze productontwikkeling is fris, snel en doeltreffend georganiseerd.

concept ondersteuning

in een informeel gesprek met onze productontwikkelaar en marktkenner analyseren wij wens, product en de juiste doelgroep

productontwikkeling

onze research en development afdeling gaat aan de hand van wens, product en doelgroep zich verdiepen in optimale smaak en geur beleving, gebruiksvriendelijkheid, structuur en effectiviteit. Dit wordt zorgvuldig tot perfectie getest in het LAB tot ieders tevredenheid

produceren

Wij zijn trots dat alle producten gemaakt worden van de beste ingrediënten uit West
Europa (Holland, Duitsland, Denemarken) en dat alles Made in Holland is!

Gefabriceerd in een zeer zorgvuldige omgeving voldoet Nuvama aan de strengste eisen en zijn dan ook trots op de certificeringen, waaronder wij mogen produceren.

Naast het standaard FSSC 22000 certificaat leggen wij de lat nog hoger en werken wij ook onder:

Hierbij kunt u kiezen uit diverse verpakkingsuitingen;

Pouchezakken, PoLen, Sachets, Stazakken, Blisters, TableLen, Capsules maar ook mega Bigbags. Nuvama denkt vanuit de doelgroep van zijn klant en staat bekend om zijn All-in one concept. Dan vinden wij het ook normaal om u te adviseren op het gebied van Wet en regelgeving qua product en qua label design, maar ook in (duurzame) verpakkingen en logistiek.

Wij hebben voor u de gedroomde contacten in het gehele traject tot aan de consument. U gaat hier als klant natuurlijk direct van meeprofiteren.

Nuvama is o.a. actief in de zuivel, sportvoeding, dieet, voedingssupplementen, peMood, noten/zuidvruchten, chocolade en de farmaceutische industrie. Wij werken volgens de strengste normen voor kwaliteit en voedselveiligheid om specialistische klanten, grote retailers en/of zuivelgiganten te kunnen bedienen.

Zou het niet geweldig zijn om uw eigen merk op de markt te brengen in; health, sport, gaming, energie poeders – drinks, beauty en innoverende producten op bijvoorbeeld natuurlijke of vegan basis? Uiteraard kunnen wij ook gevestigde labels en concepten perfectioneren of her-ontwikkelen.

Nuvama heec prachtige ingangen in de retail en overige verkoopkanalen, onze sales afdeling verkoopt ook Non Food producten die zelfs gecombineerd kunnen worden met food producten. informeer bij ons of neem direct contact op.

Nuvama innoveert, ontwikkelt, verbindt en maakt u zichtbaar in de markt.

We make it work!

Contact Us

Nuvama B.V.

Nagelpoelweg 5

7333 NZ Apeldoorn
Netherlands

info@nuvama.nl